Welkom op de website van de Maatschappelijk Adviesraad Barendrecht (MAB). De raad adviseert het college van burgemeester en wethouders over maatschappelijke ondersteuning zoals jeugdhulpverlening, werk en inkomen, toegankelijkheid, zorg en inclusie. Wij geven zowel gevraagd als ongevraagd advies, waarbij we de belangen van de inwoners van Barendrecht behartigen. Onze adviezen zijn gebaseerd op input van onze achterban, gebruikerservaringen en expertise van professionals.

De MAB is er voor alle burgers, iedereen maakt gebruik van gemeentelijke voorzieningen. Ons doel is bij te dragen aan de optimale participatie van elke burger.

05-09-2023

Cees Versendaal voorzitter van Maatschappelijke Adviesraad Barendrecht

Cees Versendaal is door het college van burgemeester en wethouders van Barendrecht benoemd tot de nieuwe voorzitter van de Maatschappelijke Adviesraad Barendrecht (MAB).

24-06-2023

De MAB op de Vrijwilligersmarkt

Op 3 juni jl. was de MAB vertegenwoordigd op de Vrijwilligersmarkt in het gemeentehuis. Vicevoorzitter Wanda Schouten en secretaris Hans Onderwater spraken daar met tal van mensen over de rol van MAB. 

Het was een goedbezochte Vrijwillgersmarkt.

15-01-2023

Frisse start van 2023

De maatschappelijke adviesraad kijkt terug op een frisse start van het nieuwe jaar. De verbeterde samenwerking met de gemeente wordt gewaardeerd.